Persdagen in foto's

06:00:00


Vorige week waren de persdagen in Antwerpen. Dit was mijn tweede ervaring met de persdagen na vorig jaar voor de eerste keer uitgenodigd te worden. Vorig jaar was is door 1 pr bureau uitgenodigd maar ben ik samen met een andere blogger uiteindelijk naar 4 pers bureau's gegaan. 

Dit jaar trok ik mijn stoute schoenen aan en mailde ik zelf met de vraag om langs te komen naar verschillende bureau's. En dit werkte want ik mocht dit jaar naar 9 bureau's gaan! Vandaag een overzicht met foto's van de verschillenden dingen die ik die dag gezien heb. 

Yapado


Ik begon de dag met het bureau Yapado. Dit bureau is altijd leuk om langs te gaan want ze hebben veel leuke merken en laten altijd leuke spullen zien.

Dit is een shapend badpak dat er nog stijlvol uitziet!I woke up like this! NightingdaleMaison Pr
It's so fluffy! ♥ Marmer bikiniIt's gin o'clock


Marnix and ally 

Ik heb een gezichtsscan kunnen laten maken om de schade van de zon en andere dingen. Ik heb heel rode wangen en dit  zie je hier ook op terug. Macarons met nespresso :)Dat handtasje is zo mooi!


Een super mooi palette van rimmel!

Beetje een deprimerende tekst: 'look in the mirror and cry'


Leuke rimmel en bourjois producten

So pr


Producten op basis van thermisch water
PravdaSmile!

Happy socks kerstboom It's so pretty

Lekker water, hmmm!
Handtas van veritas, super mooi!
Dit waren mijn persdagen. Ik heb me heel erg goed geamuseerd, ik heb heel veel leuke merken, spullen en collega bloggers gezien! Maar 9 bureau's op 1 dag is veel , volgende keer zou ik het over twee dagen spreiden, zo kan ik het in een aangenamer tempo doen.

Ik wil alle bureau's bedanken die me uitgenodigd hebben!

Rosalie

X

You Might Also Like

2 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me