Bohemian flower douchegel

06:00:00


België heeft heel veel festivals en ter ere van deze gelegenheid heeft bodysol special een aantal
douchegels uitgebracht met het bohemian flower thema. Nu de festivals weer begonnen zijn is het perfecte moment daar om deze te reviewen.


De lijn is versiert in het bohemian thema, een leuk detail. Er zijn drie verschillende geuren: lily rose, violet en frangipani.


Lily rose is een bloemige geur, het is de meest vrouwelijke geur van de drie en ook mijn favoriete geur. Dit is frangipani een heel fruitige geur echt perfect voor de zomer en zeker om mee wakker te worden smorgens. 


En ten slotte violet dit is een frisse bloemige geur en mijn minst favoriete geur. 


Zo ziet de douchegel eruit zonder dop, het is veilige en zuinige dop. 


 De dop kan je aan de onderkant bevestigen zo kan je de douchegels ophangen in de douche.

Ik ben fan van deze douchegels en vooral de groene geeft me echt een zomersgevoel.  De douchegels hebben een mildere formule ze bevatten namelijk geen parabenen en geen parfumallergenen. Wat ze geschikt maakt voor de gevoelige huidjes. Deze douchegels zijn nu te koop bij de apothekers voor €4,99/stuk. 

Ga jij naar een festival dit jaar? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me