De drie leukste dingen van de maand Juni

06:00:00


De maand juni is voorbij en ik ga deze maand de drie leukste dingen van de afgelopen maand opsommen net zoals ik dit deed voor de maand Mei.


Trouw Zus


Sommige zagen deze misschien al aankomen na de foto’s op instagramstories: mijn zus is afgelopen maand getrouwd. En deze dag was een heel leuke dag vol met leuke bezigheden en dit zal zeker een
leuke herinnering blijven. 


Vanonder zie je mijn clutch die ik gekocht had voor de trouw en boven de clutch van mijn zus. We hadden allebei zonder dat we het van elkaar wisten dezelfde clutch gekocht. Hoe toevallig is dat! We hebben ze bij de claires gekocht en ze zien er echt super leuk uit!


Mijn zus haar trouw kapsel: twee vlechten met siervlinders.  

Ik ga voor de rest geen foto's delen, want de foto's zijn privé. 

Nieuwe uitdaging

Afbeeldingsresultaat voor rogierplein

Ik ben binnen mijn job van functie veranderd en ben ook naar een ander gebouw verhuisd. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Uit mijn vorig werk haalde ik geen voldoening en met een collega kon ik helemaal niet om dus een andere job was de ideale oplossing. Ik ben de 1e juni begonnen op mijn nieuwe plek en ik ben veel gelukkiger daar. 

Ik wandel elke dag langs dit kunstwerk op het Rogier plein, ik weet niet zeker wat het moet voorstellen maar iedereen spreekt van een ufo. 

Zomer weer


Afgelopen maand was het heel mooi weer en de zon geeft me altijd een goed humeur. Ik heb vorige maand ook last minute twee dagen verlof genomen voor een mini vakantie en ik ben tijdens deze vakantie naar de zee gegaan. Het was er super! Lekker weer, niet druk, frisse wind, ... . 

En na mijn examens van mijn leraren opleiding (ik ben trouwens op alles geslaagd!! Whoop Whoop) had ik even nood aan een break. 


Dit waren mijn 3 hoogte punten van de maand Juni!

Ik ben heel benieuwd naar jullie hoogte punten van de maand Juni, je mag ze altijd achter laten in de reacties. 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me