L'occitane overnight perfecting mask

06:00:00


De laatste tijd probeer ik elke week een me momentje in te plannen. Een uurtje ofzo waar ik mijn huid verwen: een gezichtsmasker, een bodybutter, ... . Onlangs had ik weer zo'n verwen momentje en ik nam dit overnight perfecting masker erbij.Het masker komt in deze verpakking van 6 ml, waar je meerdere keren mee kan doen. Ik heb er zelf 4 keer meegedaan en ik bracht een royale hoeveelheid aan. Dus als je zuiniger bent kan je het nog vaker gebruiken. (ik heb het wel 4 dagen na elkaar gebruikt, ik heb geen idee hoe lang dit goed blijft dus ik heb het zo snel mogelijk opgebruikt) 

Het masker bevat pioen extract  en dat geeft een heerlijke bloemen geur aan het masker. 


Zo zie ik eruit met masker. Het masker ziet er in de verpakking licht roze uit maar op de huid ziet het er gewoon transparant uit. Het masker heeft een gelachtige substantie en voelt verkoelend aan op de huid. Het smeert goed uit en trekt snel in. 

Ik heb dit masker 's avonds opgedaan en ben dan gaan slapen en in de morgen waste ik dit af. Mijn huid reageert heel goed op dit product. Ik heb normaal een paar droge plekken op mijn gezicht maar dit masker heeft mijn huid zo goed gehydrateerd dat ze weg waren. 

Ik ben fan! Het product is jammer genoeg alleen te koop als sample, voor 6 ml betaal je €5,60. 
Er is ook een dagcrème versie van voor 50 ml betaal je € 38,10. Ik hoop dat er in de toekomst ook een full size versie van komt. 

Dit product is super fijn in gebruik en ik gebruikte het elke avond met plezier. 

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me