Monoi de Tahiti

06:00:00


Yves Rocher bracht vorig jaar de Monoi de Tahiti lijn uit en dat was zo'n succes dat ze deze lijn dit jaar opnieuw uitbrengt. Ik heb deze collectie vorig jaar aan me voorbij laten gaan maar aangezien hij zo populair was dat hij terug komt wou ik hem toch even proberen. 

Monoi is een Tahitiaans woord voor geparfumeerde olie en Tahiti is een gekweekte bloemblaadjes. Dus dit product betekend letterlijk geparfumeerde olie van de bloem Tahiti. 

Nu terug naar dit product, het is een zowel een douchegel als een shampoo. Het product bevat geen parabenen en geen ethoxylaten en is gemaakt van 98% natuurlijke producten. De fles is trouwens recycleerbaar en bevat gerecycleerd plastic. 

De geur zou ik als bloemig & warm met een vleugje vanille omschrijven, het is een vrij exotische geur. Het is een lekkere geur maar niet mijn favoriet. Ik ben meer fan van citrus geuren maar ik vind het wel een goede zomer geur. 

Het product werkt fijn, het schuimt lekker en is werkt goed zowel als douchegel en shampoo. 

Het product kost €3,90 voor 200 ml. 

Kende je dit product al? 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me