Uriage Bariésun spf 30 dry mist

06:00:00


De zon is eindelijk weer in het land en ik probeer me altijd goed in te smeren om mijn huid te beschermen. Maar soms heb ik gewoon geen geduld om me in te smeren omdat het zolang duurt eer het intrekt. Daarom was ik super blij dat Uriage een dry mist met factor spf 30 uitbrengt. 

Ik gebruik deze spray nu al een tijdje en ik ben grote fan! Het is super handig in gebruik: je moet gewoon even goed schudden en dan spray je hem op je huid, smeer je hem uit en dan ben je klaar. Je huid is meteen droog en voelt niet vettig aan. Je voelt hem zelfs niet zitten. 

De spray is olievrij en water bestendig wat hem ideaal maakt voor de zomer. 

Sinds ik deze heb gebruik ik hem praktisch elke dag, het werkt gewoon goed en snel. Ik gebruik hem wel niet op mijn gezicht daarvoor gebruik een andere zonnebescherming specifiek voor mijn gezicht. 
Mocht je hem wel op je gezicht willen gebruiken spray dan wat in je handen en wrijf hem dan op je gezicht. 

Deze spray kan je bij de apothekers en online kopen voor €13,92. 

Welke zonneproducten gebruik jij? 

Rosalie 
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me