Weleda citrus hydraterebde bodylotion

06:00:00


In de zomer gebruik ik graag een bodylotion om mijn huid te verzorgen en dan het liefste een met lichte formule die snel intrekt. En dat heb ik met deze bodylotion van Weleda gevonden. 

Deze bodylotion van weleda is heel luchtig en trekt heel snel in. Bovendien heeft hij een citrus geur wat mijn favoriete geur is, ook helpt dit tegen de muggen wat een bijkomende bonus is. De aloe vera, kokosolie en sesamolie in de bodylotion verfrist en hydrateert de huid en het is daardoor ook geschikt voor na het zonnen. 

Ik ben alleszins fan van deze bodylotion! Hij werkt super goed, ruikt lekker en trekt heel snel in. De bodylotion is geschikt voor alle huidtypen en is vegan. Hij kost € 13,99 en bevat 200 ml. 

Rosalie
X


Ingrediënten: Water (Aqua)Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil AlcoholCocos Nucifera (Coconut) Oil Glycerin Aloe Barbadensis Leaf JuiceOlea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables Fragrance (Parfum)Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Glyceryl Stearate CitrateGlyceryl Stearate SE Magnesium Aluminum Silicate Xanthan GumCarrageenan Limonene Linalool  Citronellol  GeraniolCitralCoumarin

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me