Ben ik gestopt met bloggen?!

06:00:00


Afbeeldingsresultaat voor stoppen met bloggenHet is nu al een tijdje geleden dat er nieuwe content hier verschenen is. Je hebt je misschien afgevraagd of ik gestopt was met bloggen. Ik kan je gerust stellen: ik blijf bloggen! Maar het bloggen en alle andere sociale media staat momenteel helemaal onderaan mijn to do list!

Ik blog nog ongelooflijk graag en foto's nemen en nieuwe producten testen blijft een leuke bezigheid van mij maar ik moet nu even op andere dingen focussen. Mijn werk / studies gaan nu even voor en dan blijft er nog maar bitter weinig tijd over.

Voor mijn werk breekt er nu een heel cruciale periode aan. Namelijk mijn laatste maand van stage gaat in, in deze maand wordt er bepaalt of ik vast benoemd wordt of niet. Ik ga deze maand daarom ook alles geven om hopelijk binnen een maand te kunnen zeggen dat ik vast benoemd ben!

Daarnaast ben ik nog steeds bezig met mijn leraren opleiding en zit ik in mijn laatste semester. Dit wilt zeggen dat ik mijn stage dit semester moet doen en daarnaast moet ik ook nog een project doen. Dit ga ik allebei in oktober en november doen dus dit belooft ook een drukke periode te worden.

Iedereen die een leraar in opleiding kent zal waarschijnlijk het woord 'lesvoorbereiding' hebben vallen als ergste onderdeel van de stage. En ik kan dit beamen, je steekt zoveel werk in zo'n voorbereiding (voor degene die het niet kennen je moet letterlijk alles wat je die les zegt/ vraagt / doet vermelden in de voorbereiding en anticiperen op alle mogelijke vragen / opmerkingen / ... en dan hierop ook een antwoord bedenken/ .... ). Ook voor mijn stage moet ik van alle lessen die ik ga geven een lesvoorbereiding maken dus dat belooft!

Ook voel ik me de laatste tijd futloos, ik ben constant moe en dit nu al een paar maanden. Ik heb al van alles geprobeerd: meer slapen, anders eten, sporten, meer koffie drinken, ... . Maar ik blijf moe, ik heb nu een afspraak gemaakt met de dokter voor een bloed analyse om te zien of daar de oorzaak te zien is.

Ook wil ik meer bezig zijn met youtube dus ik heb een aantal video's gefilmd maar ik geraak maar niet aan het editen. Ik blijf her confronterend vinden om jezelf zo op beeld te zien dus ik stel het editen uit. Maar ik heb mezelf voorgenomen om in oktober mee te doen met Vlogtober - dus een maand lang elke dag bloggen. Maar niets staat momenteel vast.

Ik hoop binnenkort meer tijd te hebben voor een paar artikels online te zetten. Ik ga proberen met 1 artikel/ week maar ik kan niets beloven.

Zo zijn jullie ook op de hoogte en weten jullie meteen waarom er minder online komt dan normaal. Ik hoop dat jullie het snappen

X
Rosalie

You Might Also Like

1 reacties

  1. Natuurlijk snappen we dat, super veel succes! Ik kijk uit naar je nieuwe blogpost.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me