Romige chocolademelk met marshmallow

16:00:00


Nu het weer herfst is en het weer koud wordt buiten, is er niets leuker dan in de zetel te zitten onder een dekentje met een warme chocomelk. Vandaag deel ik mijn recept voor de lekkerste en romigste warme chocomelk!

Wat heb je nodig
- 500 ml melk
- 200 gram melkchocolade of pure chocolade
- 1 klein klontje boter
- Een paar marshmallow

Wat moet je doen?
Smelt de chocolade met de boter in een ketel op een laag vuurtje en roer voorzichtig. Als alles gesmolten is voeg je de melk beetje bij beetje toe en vooral goed blijven roeren. Als alles goed gemengd is neem je de ketel van het vuur. Giet de warme chocolademelk in kopjes. En leg een marshmallow in elke tas en laat deze zachtjes smelten tot je een mooi schuimpje krijgt.

En dit was mijn recept voor de beste en lekkerstse(!)  chocomelk.

Wat is jouw favoriet ding aan de herfst?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me