Vlogmas flop !

12:00:00


Afbeeldingsresultaat voor fail



Na vlogtober wou ik dit jaar ook graag meedoen met vlogmas. Ik begon eind november al ijverig met vloggen en had al redelijk veel beeldmateriaal verzameld. Maar tijdens het editen liep ik weer tegen hetzelfde probleem als bij Vlogtober : ik wil niet zoveel van mijn privé leven delen.


 Ik had van elke dag minimum een uur beeldmateriaal (en dit ook zo bij vlogtober) en uiteindelijk knip ik veel weg omdat ik niet zo’n grote inkijk in mijn leven wil geven.   Ik dacht eerst dat dit kwam omdat ik het niet gewoon ben om zoveel persoonlijke informatie te delen – zelfs hier op mijn blog vind je niet veel persoonlijke informatie.

Maar uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat ik niet het type persoon die super veel informatie vrijgeeft aan mensen. De mensen die mijn persoon helemaal kennen zijn op 1 hand te tellen – en dit vind ik prima zo.

Opzich geen probleem natuurlijk maar dit gaat totaal niet samen met vloggen . Ik heb daarom besloten om gewoon te stoppen met vloggen. Ik heb al mijn beeldmateriaal voor vlogmas verwijdert en de video’s die op youtube stonden staan inmiddels ook al op privé.

Ik heb ook de rest van mijn youtube kanaal bekeken en de video’s waar ik een raar gevoel bij heb – vooral waar ik naar mijn mening teveel info deel – heb ik ook op privé gezet.

Dit wilt niet zeggen dat ik niets meer met youtube ga doen. Integendeel zelfs – ik heb een paar video ideeën die ik de komende weken wil uitwerken- maar het kanaal gaat een andere kant opgaan. Het gaat niet meer een aanvulsel van mijn blog zijn maar een loshangend kanaal waar andere soorten interesses van mij te zien zullen zijn.
-
X
Rosalie

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me