I'm baaacck! :)

21:53:00

Afbeeldingsresultaat voor where have you been harry potter

Where have you been?!!! - Ik ben een tijdje afwezig geweest omdat het mij allemaal te veel werd. De likes, de volgers, de perfecte instagram foto's, de (nep) influencers,  .... . Het werd me allemaal even te veel en ik besloot om een tijdje op mezelf te focussen.


Maar ik ben nu terug! Na een pauze van 3 maanden ben ik weer terug. Ik was de fun van het bloggen kwijt geraakt. Ik focuste meer op mijn cijfers dan echt op de content die ik leuk vind. Ik heb besloten om terug te bloggen voor mij en voor mijn plezier en niet artikels te schrijven omdat het lezers zal trekken, of pr bureau's blij zullen zijn, of omdat het een hot topic is, .... .

Ook ben ik sinds deze week terug op instagram actief en het eerste wat ik deed was het grondig uitzoeken van de mensen die ik volg. Mensen die me geen goed gevoel gaven, heb ik verwijderd. Ik volg nu nog enkel mensen die ik echt oprecht wil volgen, wiens leven mij interesseert of wiens foto's ik verbluffend mooi vind. Of wiens vibe ik oprecht goed vind!

Dus bij deze een kleine update! Vanaf vandaag kan je hier terug vollebak artikelen vinden!

Sorry voor de afwezigheid voor zo'n lange periode maar ik moest echt er even tussen uit!

Groetjes
Rosalie

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me