Over mij

Hey,

Bedankt voor het bezoeken van All things beauty!

Over All things Beauty:

De blog is gelanceerd in september 2014. Voordien had ik al een andere blog waarop ik al 3 jaar aan het bloggen was maar met die ben ik gestopt omdat ik op met mijn eigen blogadres verder wou gaan.

De naam van de blog dekt de lading. Zo kan je hier artikelen over beauty, skincare, fashion, lifestyle en recepten vinden. Maar daarnaast komen er nog andere artikelen online over dingen die mij bezig houden zoals films, boeken, ... .

Hier onder zie je een paar artikelen die je een beeld kunnen geven over wat je hier kan verwachten:

Mijn meest gelezen artikel: Petit beurre taart 
Een artikel waar ik heel trots op ben: Menow Lipgloss review
Een review artikel: Review bourjois lipsticks

In oktober 2015 ben ik ook een youtube kanaal gestart die een aanvulling is op mijn blog. Op dit youtube kanaal zal je dingen zoals shoplogs, unboxings, recepten en nog veel meer vinden.

Mijn youtube kanaal vind je hier.

Wie ben ik?

Ik ben Rosalie en ik ben een 24 jarige smoothie verslaafde persoon. Ik ben in 2016 afgestudeerd en werk nu fulltime en daarnaast is deze blog mijn hobby. Wat moet je nog van mij weten? Ik ben een grote fan van alles wat met beauty te maken heeft en voor spaghetti mag je mij altijd wakker maken.

Waar kan je mij nog vinden?

Instagram: allthingsbeauty.be
Twitter: Rosalie__ATB
Bloglovin': All things beauty

Statistieken:

Per maand komen er ongeveer 1200 unieke bezoekers naar deze blog. Deze komen vooral van Belgiƫ en Nederland. (juli 2015)

Wil je iets meer weten? Je kan me altijd mailen op allthingsbeauty@outlook.be.

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me