Zakelijk

Pr en Marketing


Beauty is mijn passie en ik vind het dan ook super leuk om informatie en dergelijke te krijgen over verschillende producten en merken. Je mag me altijd contacteren op allthingsbeauty@outlook.be als bedrijf/ marketing/ pr om me iets op te sturen, me aan de perslijst toe te voegen of me iets te vragen. Voor je dit doet wil ik je wijzen op de disclaimer hier onder. 

Wil je me iets opsturen? Dat kan altijd, mail me even voor het adres: allthingsbeauty@outlook.be

Disclaimer

Ik ben altijd eerlijk naar mijn lezers toe en als ik gratis producten krijg opgestuurd wil dit niet zeggen dat ik hier automatisch positief over ga schrijven. Ook kan ik niet garanderen dat de producten daadwerkelijk gaan verschijnen op mijn blog. Zo goed als alle foto's zijn door mij gemaakt, zo niet staat de originele bron er bij. Je mag de inhoud van mijn blog dan ook niet kopiĆ«ren of gebruiken zonder mijn toestemming. 

Gesponsord door ... 

Als je dit ziet staan boven een post wil dat zeggen dat deze post mogelijk gemaakt werd door een bedrijf of pr bureau en dat ik er voor werd betaald. Ik wil zeer transparant zijn naar mijn lezers toe en ik word voor geen andere posts betaald.

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me